Kayseri Pastırması

Etin Dinlendirilmesi
Birinci Tuzlama (Etin Bir Tarafını)
İkinci Tuzlama (Etin Diğer Tarafını)
Bol Suda Yıkama (Etin Fazla Tuzunu Almak İçin)
Birinci Kurutma (Açıkta Normal Kurutma)
Birinci Denkleme (Soğumuş Etleri Bakıya Alma)
İkinci kurutma (Terli Kurutma)
İkinci denkleme (Terlemiş Sıcak Etleri Baskıya Alma)
Üçüncü Kurutma (Gölgede Kurutma)
Çemende Yatma (Kapalı yerde)
Dördüncü Kurutma(Çemenli Kurutma)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En İyi Kayseri Pastırması

Şahin Pastırma Fiyatları

Çemen Faydaları Nelerdir?